23948sdkhjf

Ikea er en potentiel køber til Bodilsen

Rygterne svirrer om, at Ikea er en mulig køber af den nordjyske møbelkoncern Bodilsen, der i weekenden offentliggjorde sine salgstanker.
Hurtigt efter offentliggørelsen af Bodilsen Holdings ønske om salg af koncernen til en ny investor, begynder snakken i branchen om, hvem den mulige køber kan være.

Ikea og Tvilum-Scanbirk er udpeget som to potentielle købere af den nordjyske møbelkoncern. Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

Bodilsen er storleverandør til Ikea, og ifølge avisens oplysninger, skulle det ikke være helt så let for den svenske møbelgigant at finde et passende alternativ til Bodilsen. Derfor menes der, at Ikea lige så vel kan købe sin kriseramte leverandør.

Herudover er Ikea en pengetung virksomhed, der sagtens kan skyde den nødvendige kapital ind i Bodilsen og hermed få det underskudsramte selskab op i gear igen.

Amerikansk-ejede Tvilum-Scanbirk anses tillige for at være en mulig investor, da virksomheden har en stor kunde i Bodilsen. Ledelsen i Tvilum-Scanbirk har dog fuldstændig afvist rygterne om, at de går opkøbstanker af deres samarbejdspartner. Det oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094