23948sdkhjf

Årets VinduesMester er fra Aalborg

Med bragende bifald fra tømrermestre fra hele landet modtog tømrermester Gert Lykkeberg fra Aalborg forleden prisen som Årets VinduesMester.
Gert Lykkeberg har drevet selvstændig tømrervirksomhed i mere end 20 år, og har siden februar 2005 kunnet tilføje ”Velfac VinduesMester” på visitkortet.

Det er en autorisation, han har fået efter at have gennemgået en grundig uddannelse indenfor vinduer og døre hos vinduesproducenten Velfac A/S.

Udover uddannelsen, som sikrer kvalitet i det arbejde, der udføres, stilles der desuden krav til, at en VinduesMester driver en sund forretning, er ærlig og ordholdende.

Gert Lykkeberg med det synlige bevis på titlen som Årets VinduesMester 2006. To gange om året gennemføres en tilfredshedsundersøgelse blandt VinduesMesternes kunder. Det er resultaterne af denne undersøgelse, der danner grundlag for kåringen af Gert Lykkeberg som årets VinduesMester.

Årets VinduesMester yder ekstraordinær service og kvalitet
Prisen gives for ekstraordinær god service og kvalitet – fra den første kundekontakt over salgsfasen til den færdige montage af Velfac vinduer og døre.

- Generelt har VinduesMestrene fået rigtig gode karakterer fra kunderne. Det vidner om stor kundetilfredshed og det glæder os naturligvis, at vi i samarbejde med de lokale tømrermestre i så høj grad kan leve op til kundernes forventninger. Et stort tillykke til Gert Lykkeberg, der på flotteste vis har gjort sig fortjent til prisen, siger marketingchef i VELFAC A/S Finn Kræfting.

Gert Lykkeberg kan i øvrigt træffes på boligmessen i Aalborg Hallen d. 13. – 15. oktober.

Læs mere om VinduesMester ordningen på http://www.velfac.dk

Kilde: Velfac.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063