23948sdkhjf

Løvens Hule-investor købt ud af møbelvirksomhed

Efter knapt fire års parløb har Palle Enggaard Top købt Løvens Hule-investoren Jan Lerhmann ud af sin virksomhed Kabeltromlen, der fremstiller upcyclede møbler.

Det skriver Finans.

Jan Lerhmann købte sig ind i 2019, hvor Palle Enggaard Tops optræden i det populære DR-program endte med, at erhvervsmanden sikrede sig 20 pct. af den nystiftede virksomhed for 600.000 kr. Nu er parterne imidlertid enige om at afslutte samarbejdet, og ifølge Finans sker det efter en eksplosiv vækstrejse, hvor toplinjen på fire år er femdoblet.

Palle Enggaard Top, der derfor har købt Jan Lerhmanns ejerandele tilbage, understreger, at der har været tale om et ”fantastisk samarbejde”, som han ikke ville være foruden, og også den nu tidligere investor glæder sig over forløbet.

”Vi har været sammen med Palle om Kabeltromlen ApS siden 2019 og i løbet af de snart 4 år synes vi at vi i fællesskab har fået skabt en rigtigt god virksomhed. Vi er både stolte og ydmyge over at kunne sælge vores andele tilbage til Palle som ønsker at drive hans livsværk videre. Det har været en god investering som vi vil kigge tilbage på med de dejligste minder og hvor vi har haft et godt samarbejde. Vi ønsker Palle og Kabeltromlen alt det bedste fremover,” skriver Jan Lerhmann i en mail til Finans.

Avisen beretter desuden, at Palle Enggaard Top nu har sat jagten ind på en ny investor, som kan hjælpe virksomheden, der hidtil har opereret udelukkende via egen webshop, med at få hul igennem til de danske, svenske og tyske møbelforhandlere.

Kabeltromlen ApS kom ud af seneste regnskabsår med et overskud på 525.468 kr før skat.

Kommenter artiklen (2)

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062