23948sdkhjf

I-Bjælke på vej til succes i Danmark

Med Finnforest I-Bjælke markedsfører Moelven Danmark nu et konkurrencedygtigt og tilgængeligt alternativ til traditionelle træbjælker. Efter stor succes i England og Tyskland ser det nu ud til, at produktet for alvor får sit gennembrud i Danmark.
Stor efterspørgsel og lange leveringstider på bl.a. spærtræ skaber behov for alternative løsninger. Derfor præsenterer Moelven Danmakr nu I-Bjælke fra Finnforest.

I-Bjælke konstruktionen er optimeret i både anvendelse og økonomi. Det prisbillige OSB plademateriale anvendes i midterstykkerne, hvor der ikke er nævneværdige styrkemæssige belastninger og de stærke Kerto finerlag anvendes i flangerne i den øvre og nedre del af bjælken, hvor de styrkemæssige belastninger opstår.

I-Bjælken imødekommer isoleringskrav
I-Bjælken er oplagt, når man skal leve op til de nye skærpede isoleringskrav. Ifølge de nye byggekrav pr. den 1. januar 2006, skal energitabet i bygningens konstruktioner reduceres væsentligt.

I praksis betyder det, at isoleringstykkelserne skal øges med 30 % eller mere – og at kuldebroer skal minimeres. Netop her har I-Bjælken en stor fordel: Den specielle opbygning med den smalle ”krop” giver minimale kuldebroer og mere plads til isoleringen

Finnforest I-Bjælke kan anvendes til hele den bærende del af huset eksempelvis tagbjælker, etageadskillelser, ydervægge/stolper, skillevægge/stolper etc.

Yderligere information om I-Bjælken kan rekvireres hos http://www.moelven.dk

Kilde: Moelven Danmark A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078