23948sdkhjf

Ikea har årets bedste personalechef

Ikea i Danmark forstår at formidle værdier, som virksomheden udfører praktisk. Derfor har interesseorganisationen Personalechefer (PID) tildelt prisen som årets personalechef til Ikeas personalechef for et godt stykke arbejde.
Ikea Danmark har årets bedste personalechef. Det besluttede interesseorganisationen Personalechefer i går under HR-messen i Øksnehallen i København. Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

- Ikea har blandt andet haft værdien om at skabe en bedre hverdag for alle. Men i stedet for kun at fokusere på deres kunder, så har de også valgt at fokusere på deres egne medarbejdere, fortæller Kim Staack Nielsen formand for PID til avisen.

Ikeas personalechef hedder Lene Kjærbo Groth er taknemlig for prisen men har ikke tid til at stoppe op og nyde den flotte titel.

- Der er altid ting, der skal forbedres, og vi har masser af ting, vi skal tage fat på i det næste års tid. I Ikea har vi ikke tradition for at fejre det, når vi får tildelt priser. Vi smiler i 10 sekunder, og så arbejder vi videre, siger Lene Kjærbo Groth til avisen.

Personalechefen i Ikea er i gang med udviklingen af en ny personalepolitik.

Læs mere om: Ikea
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141