23948sdkhjf

Zenia House konkursramt og rekonstrueret

Møbelhuset Zenia House gik konkurs efter indledt samarbejde med den new zealandske milliardkoncern Tenon. Med dårligt salg af møblerne i fyrretræ, eg og bøg gik Zenia House i betalingsstandsning og efterfølgende konkurs. Nu rekonstrueres firmaet af de tidligere ejere.
Møbelhuset Zenia House A/S har afsluttet det new zealandske kapitel i virksomhedens historiebog. Samarbejdet førte ikke virksomheden ind i profitable bedre tider, som parterne antog, da de underskrev samarbejdskontrakten.

Derimod gik Zenia House konkurs, og parterne afsluttede samarbejdet. De tidligere ejere ville dog ikke opgive møbelhuset så let. Derfor rekonstruererede ejerne firmaet i februar 2006 med en kapitalindsprøjtning på 3 mio. kr.

Det oplyser Dagbladet Børsen i dag.

- Det nye Zenia House fortsætter som et rendyrket handelshus, der får sine møbler fra flere forskellige underleverandører i Østeuropa. Det går fornuftigt, og vi tror på, at det lykkes, selv om det er svært at løbe virksomheden i gang igen, efter at den har været nede i et stort hul, siger bestyrelsesformand og medejer Johan Blach Petersen til avisen.

Bestyrelsesformanden og medejeren har sammen med flere af de tidligere investorer skudt 3 mio. kr. i ny kapital ind i det konkursramte møbelhus.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063