23948sdkhjf

DanaTec Tools opkøber samarbejdspartner

DanaTec Tools i Herning har købt samarbejdspartneren Interlink Sliberi I Glejbjerg. Købet er et led i strategien om at skabe et komplet spekter af ydelser og produkter til træindustrien.
DanaTec Tools A/S, der er en af Danmarks førende og hurtigst voksende leverandører af skærende værktøjer og service til den danske træindustri, har opkøbt sin samarbejdspartner Interlink Sliberi i Glejbjerg.

Interlink Sliberi er et sliberi, der har eksisteret siden 1995 og er underleverandør til træ-, aluminiums- og plastindustrien, hvortil virksomheden tilbyder vedligeholdelsesslibning og nyproduktion af skærende værktøj.

- Vi har samarbejdet med Interlink Sliberi i tre år, før vi tog beslutningen om at opkøbe virksomheden. Opkøbet kommer på et tidspunkt, hvor det passer begge parter godt. Tidligere indehaver fra Interlink, Jeppe Nordbeck på 55 år, følte ikke længere den rette styrke til at lede virksomheden ind i fremtiden, derfor skulle der alligevel ske et kommende lederskifte. Nu har vi overtaget virksomheden, så lederskiftet er kommet helt naturligt, forklarer Per K. Pedersen, adm. direktør i DanaTech Tools.

Tidligere ejer i Interlink Sliberi, Jeppe Nordbeck, forlader sin post som direktør, man han fortsætter som medarbejder i DanaTec Tools.

Ud over Per K. Pedersen følger også ni øvrige ansatte fra sliberiet, maskinparken med en række CNC styrede slibe/produktionsmaskiner samt en del manuelle maskiner med over i DanaTec Tools.

- Med opkøbet af Interlink Sliberi får vi nu mulighed for at bestemme, hvilke maskiner der skal investeres i til sliberiet. Og det giver os på længere sigt en unik mulighed for at blive Danmarks foretrukne værktøjs leverandør, siger Per K. Pedersen.

DanaTec Tools har mange planer for fremtiden, og ledelsen vil ikke udelukke, at der vil kommer flere virksomhedsopkøb i fremtiden.

- Med Interlink Sliberi er vi ved at have fuldendt vores vision om at blive dansk totalleverandør indenfor værktøj og service. Når vi flytter Interlink Sliberi og vores afdelinger sammen i Herning i nye lokaler på 2200 kvm. er vi ved at være der, slutter Per. K. Pedersen.

Læs mere om DanaTec Tools på deres hjemmeside her

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078