23948sdkhjf

Troede det var telefonfis: Familie vinder JKE-køkken for 100.000 kroner

Lotte Attrup Sørensen fra Nibe troede, at der blev lavet telefonfis med hende, da Radio NOVA ringede og fortalte, at hun havde vundet et JKE-køkken for 100.000 kroner i forbindelse med Støt Brysterne

- Mit første ord var ’what’, og så ringede jeg ellers til min mand, Kim, og fortalte, at vi havde vundet 100.000 kr. til et køkken, fortæller Lotte Attrup Sørensen fra Nibe.

Baggrunden var, at Lotte Attrup Sørensen havde doneret 150 kroner til Støt Brysterne hos Kræftens Bekæmpelse, og JKE har støttet bekæmpelsen af kræft med et gavekort på 100.000 kroner til køb af et JKE-køkken inklusiv hvidevarer fra Siemens.

Lotte Attrup Sørensen og hendes mand, Kim, fik overrakt checken af indretningskonsulent Camilla Madsen hos JKE Aalborg.

Lotte og Kim bor i et stråtækt hus og var faktisk begyndt at overveje et nyt køkken. Men denne præmie har speedet processen op, og derfor har parret allerede været til to møder i JKE Aalborg for at designe deres kommende køkken sammen med indretningskonsulent, Camilla Madsen.

- Det er fantastisk at vinde. Det havde vi på ingen måde regnet med. Med hensyn til vores kommende køkken, så er vi meget åbne for kreative, spændende og nytænkte løsninger, og det kommer Camilla helt klart med. Vi har kun hørt godt om JKE, så præmien kunne ikke være bedre, siger Lotte Attrup Sørensen.

Både Lotte og Kim glæder sig til at få det nye køkken, som skal passe til deres stråtækte hus.

- Vi glæder os til at få et helt nyt lyst køkken med skuffer, og et køkken, der er nemt at vedligeholde, siger Lotte Attrup Sørensen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078