23948sdkhjf

Landets små virksomheder er vigtige

Landets små og mellemstore virksomheder får stigende betydning for dansk erhvervsliv. En ny undersøgelse viser, at små og mellemstore virksomheder med op til 100 ansatte udgør 99,2 % af landets virksomheder.
Danske små og mellemstore virksomheder er rygraden i dansk erhvervsliv og får stigende betydning for den danske økonomi.

Det viser en ny undersøgelse nemlig fra Center for Småvirksomhedsforskning ved Syddansk Universitet, der med tal viser, at de små og mellemstore danske virksomheder med op til 100 ansatte udgør 99,2 % af danske virksomheder. Og 91,4 % af danske virksomheder har under 10 ansatte.

Det skriver ErhvervsBladet i dag.

- Jeg er overrasket over tallet er så stort som 99,2 procent, siger adjunkt Kent Wikstrøm Jensen fra SFU, der har lavet analysen, som omfatter tal fra 1999 til 2003 til avisen.

De små og mellemstore virksomheder sælger godt i udlandet, hvor de oftest er repræsenteret gennem de store danske virksomheder. Eksportandelen er steget med 0,9 % i forhold til sidste år.

Ifølge avisen vil de små og mellemstore danske virksomheder i løbet af de næste år få stor og voksende betydning for den danske økonomi.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063