23948sdkhjf

Byggevarehus slår flere fluer med stor renovering

Bauhaus i Hillerød totalrenoverer for at udvider sortimentet og skabe er bedre kundeoplevelse – samtidig forbedres arbejdsmiljøet og der opnås store energibesparelser

Håndværkerne er i fuld gang med en stor renovering af Bauhaus i Hillerød. Renoveringen fortsætter frem til slutningen af februar 2023, men uden at lukke byggevarehuset.

Kunderne vil møde en række håndværkere, der har travlt med at rive ned og bygge op, og måske vil mange nikke genkendende til fagfolkene, der kommer fra lokalområdet.

- En renovering af denne her størrelse kræver professionel hjælp udefra, og der har vi valgt at samarbejde med lokale håndværkere for at støtte vores lokale erhvervsdrivende. Det er vigtigt for os, fastslår varehuschef, Frank Borgen Baltzer i en pressemeddelelse.

Investerer et tocifret millionbeløb

Varehuschefen lægger dog ikke skjul på, at han og medarbejderne glæder sig voldsomt til at kunne slå dørene op til det spritnye byggevarehus, hvor der vil være flyttet rundt på alle afdelinger for dels at skabe en bedre indkøbsoplevelse for kunderne dels at give plads til endnu flere varer på hylderne.

- Vi går all in og investerer et tocifret millionbeløb på renoveringen og en masse energi på at flytte vores 115.000 varenumre. Men når ombygningen er færdig, vil kunderne opleve masser af ny inspiration, medarbejderne slipper for en del tunge løft samtidig med, at vi forventer at spare hele 40pct. på el og varme, forklarer Frank Borgen Baltzer.

Bauhaus i Hillerød åbnede tilbage i 2008.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Holch Povlsens designselskab føjer ekstra ciffer til millionoverskuddet
Inflationen falder en smule i eurolandene
Københavnsk møbeltrio konkurs
Nyt samarbejde ser dagens lys på Formland
Finansdirektør forlader TCM Group
Pessimistiske virksomheder forventer færre i arbejde
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.126