23948sdkhjf

Dygtige medarbejdere er en trussel

Dygtige medarbejdere kan være en trussel for virksomheden. Tilbyder konkurrenten bedre arbejdsvilkår, kan de dygtige ansatte hurtigt skifte over til konkurrenten. Danske arbejdsgivere skal udarbejde fastholdelses-strategier for at bevare deres medarbejderstab intakt.
En ny undersøgelse foretaget af konsulentvirksomheden Unik Human Ressources viser overordnet, at danske virksomheder står med et fastholdelsesproblem.

Dygtige medarbejdere kan til en hver tid smide deres opsigelsesseddel på direktørens bord, gå ud af hoveddøren og direkte over til konkurrenten. Det skriver ErhvervsBladet i dag.

- Der er ingen tvivl om, at danske virksomheder og organisationer står med et fastholdelsesproblem, der skal tages hånd om, udtaler adm. direktør Lis Holt Olesen fra Unik Human Resources til avisen.

Undersøgelsen er baseret pa 500 dybegående interviews med udvalgte medarbejdere og topledere i ni store danske virksomheder.

Undersøgelsen viser, at 61 % af de adspurgte er blevet tilbudt stillinger i andre virksomheder under ansættelsen. Og 68 % af de adspurgte havde selv overvejet at søge arbejde i andre virksomheder.

Avisen informerer, at danske virksomheder bør sikre sig med fastholdelsesstrategier af medarbejderne, så de undgår at miste dygtige medarbejdere, der ofte sidder inde med virksomhedens kernekompetencer.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094