23948sdkhjf

Biga har skuffer til alle

Biga Køkken & Bad er med helt fremme, hvad angår køkkenets sofistikerede detaljer og finesser. Virksomheden præsenterer skuffer med alle tænkelige moderne funktioner, der lever op til nutidens krav.
Biga Køkken & Bad, der har leveret køkkener, bade, råd og vejledninger til danskerne siden 1962, er helt fremme med udviklingen af skuffer til køkkenet.

Hos Biga er en skuffe nemlig ikke bare en skuffe. Biga tilpasser køkkenets forskellige funktioner til din smag og dine behov.

Køkkenforretningen har brede skuffer. Dybe skuffer. Høje skuffer. Skuffer med knivblok og skærebræt. Og et dusinvis af forskelligt indretningstilbehør til dine skuffer, så du altid har orden i dine krydderier, dine tallerkener, dit bestik og dine madvarer.

Biga går ikke på kompromis, når det gælder kvaliteten. Derfor tilbyder virksomheden den ultimative skuffetype, der på ydersiden nok ligner de fleste andre skuffer, men forskellen på forarbejdning og kvalitet kan tydeligt mærkes, når skuffen trækkes ud.

Bigas skuffesystem indeholder skuffeskinner med op til 180 metalkugler. De mange kugler i skuffeskinnerne betyder, at skufferne er meget holdbare og kan klare en belastning på op til 50 kg – eller hvad der svarer til en sæk cement!

Som en ekstra detalje præsenterer Biga det raffinerede SILENCE-system, der sikrer lydløs lukning af dine skuffer, og som sørger for at skufferne automatisk bliver trukket langsomt og helt ind. Automatikken forhindrer klemte børnefingre og giver dig en følelse af stor luksus, hver gang du lukker en af dine skuffer.

Kilde: Biga Køkken & Bad.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125