23948sdkhjf

LUREM er igen blevet en succes i Danmark

[i]Flemming Thrane Maskiner A/S har haft ene-import af LUREM maskiner i godt 2 år nu. Virksomheden har arbejdet for at gøre LUREM Maskinerne en succes igen i Danmark.[/i]
Det er almindelig kendt, at LUREM maskiner for år tilbage, var den mest solgte kombineret maskine i Danmark. Desværre har der i en periode ikke været gjort så meget for at bevare denne status i Danmark, og derfor faldt interessen for maskinerne en overgang blandt danskerne. Men Flemming Thrane Maskine har på to år fået gjort maskinen til en succes på det danske marked igen.

LUREM-fabrikken i Frankrig forbedrer og udvikler konstant deres maskiner for stadig at kunne være en af de førende inden for nytænkning og kvalitet. Salget i andre lande har været konstant stigende.

Salget atter på vej op i Danmark
Flemming Thane Maskiner A/S har nu haft ene-import af LUREM i godt 2 år og i den periode kan virksomheden konstatere, at LUREM atter er på vej til, at blive træfolkets foretrukne maskine i Danmark.

Virksomheden har siden 2004 leveret 60 stk. nye LUREM Maskiner til danskerne og flere er på vej.

Primært sælger Flemmning Thrane Maskiner LUREM til mindre håndværksvirksomheder, men også private brugere, der ønsker sig en kombineret maskine til hobbyværkstedet.

Virksomheden har erfaret, at det ikke er nok alene at have et kvalitetsprodukt i porteføljen. Derfor har virksomheden et stærkt servicekoncept bag distributionen af LUREM.

Flemming Thrane Maskiner tilbyder sine kunder alt i reservedele til nye og gamle LUREM maskiner. Virksomheden har det meste på lager, men skulle der dukke en maskine op, der er over 30 år gammel, så kontaktes fabrikken i Frankrig.

Kilde: Flemming Thrane Maskiner A/S. / http://www.ft-maskiner.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079