23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn åbner flagskib nummer 20

Den familieejede klassikerproducent Carl Hansen & Søn har åbnet sin flagskibsbutik nummer 20, og med placeringen i Carlsberg Byen bringer det antallet af danske flagskibe op på fire.

I den ny butik kan de besøgende på 188 kvm opleve Carl Hansen & Søns samlede kollektion af lamper, tæpper, accessoires og møbelklassikere fra blandt andre Wegner og Børge Mogensen.

– Vores flagshipstores er en vigtig del af forretningen, der har stor betydning for os og vores kunder. Vi oplever en stor interesse for at besøge vores butikker, hvor man kan se vores møbler og opleve vores historie i et samlet univers, siger Inger M. Jensen Hansen, CCO, Retail & Accessories hos Carl Hansen & Søn, og fortsætter:

– I vores nye forretning er det meste af vores kollektion samlet under ét tag, og man kan derfor både opleve de ikoniske designklassikere og se de nyere designsamarbejder med både etablerede designere og nye talenter fra ind- og udland.

Hos Carl Hansen & Søn er det intentionen, at den nye butik, der er placeret i Kjeldahl Hus, skal være en del af omdrejningspunktet for design og livsstil i den nye bydel i København.

– Carlsberg Byen har været hjem for godt håndværk i rigtig mange år, og derfor var det oplagt for os, at Carl Hansen & Søn skulle være en del af en bydel, der huser en fantastisk historie og ikonisk arkitektur. Butikken er ikke blot vores anden i hovedstadsområdet, men markerer vores 20. flagshipstore globalt. Det glæder mig meget, at vi kan opfylde min families vision om at udbrede dansk design af højeste kaliber til hele verden, siger Inger M. Jensen Hansen.

Foruden Carlsberg Byen har Carl Hansen & Søn blandt andet flagshipstores i Paris, New York, Tokyo, London, Stockholm og Barcelona.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078