23948sdkhjf

UNIMERCO flytter med kunderne til Kina

UNIMERCO GROUP med hovedsæde i Sunds ved Herning etablerer endnu et salgskontor i Kina. Denne gang i Beijing, hvor der i første omgang ansættes tre kinesiske værktøjseksperter. Således kommer UNIMERCO tættere på sine kunder, der i stigende grad flytter produktionen ud til lavtlønslandet.
UNIMERCO etablerer sig nu i Kina med endnu et salgskontor i Beijing. Samtidig udvides det eksisterende kontor, der sidste år blev etableret i Wuxi, nær Shanghai.

- På nuværende tidspunkt har UNIMERCO salgs- og rådgivningsaktiviteter i Kina, men på længere sigt har vi intentioner om yderligere regionalkontorer og etablering af produktions- og servicefaciliteter i Kina. Det er dog et langt sejt træk, og her og nu koncentrerer vi os om at være til stede på et marked med et stort potentiale – men også med store udfordringer, siger Kenneth Iversen, UNIMERCOs adm. direktør.

- Kina er et enormt land, hvis størrelse man først rigtig forstår, når man er derude. Geografien betyder, at en etablering af salgskontoret i Beijing er en naturlig følge af ønsket om at øge kendskabet til vores virksomhed og værktøjsløsninger, udtaler Per Thy Sørensen, direktør for forretningsudvikling i UNIMERCO og dermed også for koncernens kinesiske selskab.

Aktiviteterne i Kina er et vigtigt led i UNIMERCOs vækststrategi, der indebærer øget international tilstedeværelse for at kunne servicere de stadig flere kunder med globale aktiviteter, hvoraf mange i øjeblikket flytter dele af produktionen til lavtlønslande som Kina.

For disse kunder er UNIMERCO en interessant partner i bestræbelserne på at sikre høj ensartet kvalitet og produktivitet, uanset om produktionen foregår i Nordborg, Boston eller Beijing.

UNIMERCOs nyansatte kinesiske medarbejdere har efter fem ugers intensiv uddannelse i hjemlandet været i Danmark to uger i september, hvor de besøgte både UNIMERCO i Sunds og UM DANDIA i Høje Taastrup.

Som en del af den målrettede introduktionsuddannelse fik de lejlighed til at hilse på deres danske kolleger og sammen med dem se nærmere på de avancerede værktøjsløsninger, der bliver omdrejningspunktet på deres nye arbejdsplads.

Kilde: UNIMERCO

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094