23948sdkhjf

Der er varslet nye tider hos Mygind Tech A/S

Efter nogle år med underskud i Mygind Træ er resultatet vendt til sorte tal på bundlinjen i løbet af det sidste halve år. En ny direktør, Jesper Hansen, har sat sig i stolen den 1. marts i år, og han har varslet nye og spændende tider og ikke mindst tiltag for virksomheden, der i samme anledning har skiftet navn til Mygind Tech A/S.

Der er varslet nye tider hos MygindTech A/S



Limtræsprofiler til døre, vinduer, trappekomponenter og limning af træ med fingersamling er kerneområder, som der ikke bliver pillet det mindste ved, når Mygind Tech A/S går gennem sin fornyelsesproces.

Til gengæld har den nytiltrådte direktør og medlem af bestyrelsen i Fylgia Holding, Jesper Hansen, allerede sat tiltag i gang, der skal give servicen og leveringstiderne et kraftigt og mærkbart løft op ad. Men der er også gjort plads til nye tiltag på selve produkt- og knowhow-området.

Kunderne får behov for at outsource
Jesper Hansen aner nye behov blandt kunderne, som han og Mygind Tech A/S allerede nu er klar til at hjælpe med at få dækket.

- Flere i vinduesbranchen er i gang med at konsolidere sig. For mange vinduesvirksomheder vil der være områder, der vil være vigtigere end andre at fokusere på i de kommende år. Og det er her, vi kommer ind i billedet, siger Jesper Hansen.

Vinduesvirksomhederne kan sammen med Mygind Tech outsource nogle aktiviteter og få mere plads til andre aktiviteter, som de hellere vil fokusere på.

Køb særkompetencer til din virksomhed
Mygind Tech A/S, der i øvrigt eksporterer til England, Irland, Norge og Sverige, har maskiner og knowhow og en størrelse, der kan håndtere mange og store ordrer på en gang. Og så har virksomheden et bredt netværk og kendskab til leverandører af råvarer.

- Mange kunder har det problem, at de kan have svært ved at skaffe de rigtige råvarer til en god pris. Desuden er det dyrt at skulle investere i store maskiner, som de måske ikke kan få det fulde udbytte af. Derfor mener jeg, at tiden er moden til at Mygind Tech A/S kan tage outsourcing-opgaver for disse virksomheder. Mygind Tech A/S er en neutral underleverandør, og vi har en bred vifte af leverandører, siger Jesper Hansen.

Mygind Tech - ny outsourcing-leverandør
De nye planer om at tage imod outsourcing-opgaver ændrer dog ikke ved kerneydelserne. Til gengæld kan Mygind Tech A/S fremover lave mere helstøbte løsninger til sine kunder, hvor både råvarer, opskæring af træ, efterfølgende limning og fingersamling samles i et - eller det kan være
profilering, kapning, flow-coat m.m.

Det er desuden Jesper Hansens hovedtanke på lang sigt, at udvikle nye skræddersyede outsourcing-koncepter sammen med kunderne, og dermed være med til at realisere outsourcing-ideerne for kunden

Kilde: MygindTech A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064