23948sdkhjf

Trip Trap introducerer flere møbler i Cutter-serien

Trip Trap udvider den elegante Cutter-møbelserie med en fiks taburet og en høj barstol.
Trip Traps elegante Cutter-bænk er ”vokset” til en hel møbelserie, og de to seneste skud på stammen er en taburet og en bar-stol. Begge i den karakteristiske Cutter-”tremmestil” med et stramt, enkelt design og helt rene linjer.

Et design, der nu har vist sig at have kvalitet og potentiale til en hel møbelserie med bænke og stole i flere størrelser samt komplette entré-løsninger.

Den nye taburet er helt identisk med bænken - blot meget kortere - og den kan anvendes overalt i boligen som taburet, sidebord, aflæggerplads, sen-gebord og meget mere. Den nye barstol er i kraft af højden og det flotte og stilrene design et oplagt valg til tidens populære fritstående kogeøer i køkken-/alrummet.

Alle møbler i Cutter-serien er designet af Niels Hvass, og de fås både i massivt teaktræ og eg. Niels Hvass har netop modtaget Møbelprisen 2006 for sit nyskabende arbejde i 90´erne, og Cutter-bænken var oprindeligt et af løsningsforslagene i udstillingen ”Planken ud”, som blev holdt i Det danske Kunstindustrimuseum i 1999. ”Planken ud” var en konkurrence, hvor unge møbeldesignere og møbelsnedkere i samarbejde skulle skabe nye innovative møbler ud fra en planke.

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078