23948sdkhjf

Stopper efter 40 år: Ny ejerduo vil geare op, mens kunder passer på pengene

Efter mere end 40 år har Carsten Jensen afhændet sin kontormøbelforretning. Pr. 1. august er Bencadan Kontormøbler således overtaget af Søren Danielsen og Brian Søgaard, og den nye ejerduo har i sinde at holde fast i et koncept, der gennem alle årene har kendetegnet virksomheden.

Bencadan, der har til huse i Børkop mellem Fredericia og Vejle, forhandler i dag produkter fra en række af landets mest veletablerede producenter, men siden stiftelsen har Carsten Jensen også handlet med brugte kontormøbler. Bencadan-grundlæggeren var dermed på forkant med en tendens, som mange flere i dag har fået øjnene op for, og ifølge hans arvtagere er det i øjeblikket en ekstra god grund til at investere i foretagendet.

– Vi ønsker at fortsætte med brugte møbler og har i sinde at geare op netop nu hvor mange virksomheder ønsker at passe lidt på likviditeten og spare hvor det er muligt, fortæller Søren Danielsen, der har sin daglige gang i virksomheden.

– Bencadan har i en lang årrække gjort det fremragende på brugte møbler og har været førende indenfor salg af brugte møbler, det skal der ikke ændres på. Det er en del af virksomhedens dna, lyder det videre.

Interne forbedringer og potentielle synergier

Mens planen altså er at holde fast i dna’et, arbejdes der sideløbende på interne forbedringer, fortæller Søren Danielsen.

– Blandt andet webshoppen, der indeholder de fleste af vores møbler, vil blive optimeret sideløbende med nyt lagerstyringssystem, så kunden altid kan se og bestille online hvad vi har på lager af nyt og brugt, lyder det.

Søren Danielsen peger desuden på, at der er en “del synergier, der skal udnyttes” i forhold til medejer Brian Søgaards anden virksomhed, Vejle-baserede Universal Gruppen, der blandt andet beskæftiger sig med flytning.

Den nye Bencadan-duo driver møbelvirksomheden videre i det nystiftede Bencadan ApS, mens det tidligere driftsselskab, som Carsten Jensen fortsat ejer, har skiftet navn til Villaume Invest. Det seneste regnskabsår i Bencadan resulterede i et overskud på 376.495 kr. før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063