23948sdkhjf

Fritz Hansen når historisk høj koncernomsætning

Møbelproducenten Fritz Hansen nyder godt af forbrugernes trang til luksusmøbler. For regnskabsåret 2005/2006 har producenten nået en historisk høj koncernomsætning på 513 mio. kr.
Fritz Hansen oplever vækst på alle markeder, og det afgiver positive tal i regnskabet. For regnskabsåret 2005/2006 har møbelproducenten slået sin egen rekord med en koncernomsætning på 513 mio. kr., hvilket svarer til en vækst på 28 % i forhold til 400 mio. kr. i 2004/2005.

Det skriver Dagbladet Børsen i dag.

Eksportmarkederne har generet 80% af omsætningen.

- Særligt positivt er, at salget vokser på alle markeder. Det samlede internationale salg er øget med 19 pct. I Tyskland har vi øget omsætningen med 10 pct. efter nogle år med direkte tilbagegang. Det er en række salgsfremmende aktiviteter på det tyske marked, som nu begynder at virke, siger adm. direktør Jacob Holm til avisen.

Fritz Hansen forventer at fastholde den positive fremgang i Tyskland. Markederne i Japan, USA og Skandinavien har også udviklet sig ud over al forventning. Det er ikke kun de klassiske designmøbler, som eksport-markederne er interesseret i, ifølge avisen er landene interesserede i nye som gamle designmøbler fra Fritz Hansen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141