23948sdkhjf

Herning-virksomhed lancerer infocenter til køkkener

Se TV, tjek vejrudsigten, læs nyheder eller find inspiration til aftensmaden i verdens første informationscenter til køkkenet.
Postallo har smeltet fjernsynet, radioen og computeren sammen til et produkt, der opfylder den moderne families behov for informationer og underholdning. Nyskabelsen vil blive lanceret den 21. september 2006 på boligmessen ”Boligdrømme for alle” i Herning Messecenter.

Postallo har udviklet et informationscenter, der giver mulighed for at få bl.a. et hurtigt overblik over dagens vejr, tjekke trafikkameraerne på indfaldsvejene eller se børnenes skoleskema.

Køkkenet er i de seneste år blevet familiens fortrukne samlingspunkt, hvilket har resulteret i et større behov for information og underholdning. Informationscentret er derfor designet direkte til placering i køkkenet og hjælper den enkelte familie til at få det optimale ud af informationsteknologien.

Informationscentret er helt konkret en trykskærm, som giver en enkel og brugervenlig mulighed for navigation af informationssystemets funktioner. Infocentret indeholder Microsofts nyeste styresystem Windows Media Center, som bl.a. rummer nogle nemme værktøjer til at holde styr på familiens kalender, billeder, musik m.m.

Microsoft software indeholder endvidere nemme optagefunktioner, med hvilke det er muligt via trykskærm at udvælge de tv-programmer, som man ønsker at optage. Optagelserne bliver gemt direkte på harddisken, hvorfra det er nemt og enkelt at hente dem frem igen.

Teknologi og boligindretning er to størrelser, der ofte er svære at forene. Postallo har taget konsekvensen af dette og leverer informationscenteret i et unikt design, der får produktet til at fremstå som en billedramme, der fungerer som en integreret del af den øvrige køkkenindretning.

Rammerne leveres i kvalitetsmaterialer, som passer ind i det design, det enkelte køkken er opført i. Hvad passer bedst til netop jeres køkken? - Egetræ eller måske rustfrit stål? Postallo har seks forskellige rammer at vælge imellem, og ønsker man forandring, kan rammerne let udskiftes.

Tilslutningen af informationscenteret er enkelt og brugervenligt, hvilket resulterer i at produktet både kan erhverves sammen med et nyt køkken eller som et frisk pust til det gamle.

Kilde: Postallo.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078