23948sdkhjf

Dinesen opruster med nyoprettet CCO-post

Plankeproducenten Dinesen har med en nyoprettet CCO-stilling taget hul på et nyt kapitel. Målet er, at den snart 125 år gamle virksomhed skal endnu tættere på kunderne, og manden, der skal opfylde den ambition, er Thomas Ellingsøe, der pr. 1. oktober er udnævnt som Chief Commercial Officer, CCO.

Her skal han i front for salg, marketing og teknisk afdeling, der samles under den nye chef, sende Dinesens salgsambassadører endnu tættere på kunderne og sikre den gode kundeoplevelse, fortæller plankeproducenten i en pressemeddelelse.

Ifølge Dinesen er ambitionen at skabe en bedre sammenhængskraft på tværs af hele kundeorganisationen og igennem hele kunderejsen, fra træstammen til den smukke planke og det færdiglagte gulv.

Thomas Ellingsøe kommer senest fra Maharam, hvor han har bestredet posten som Vice President European Sales, og han har stor salgserfaring med i bagagen fra arkitektur-, interiør- og designverdenen. Hans hidtidige professionelle karriere tæller udover Maharam brands som Kvadrat, Vitra, Fritz Hansen.

Ifølge Dinesen deler den nyslåede CCO plankeproducentens nedarvede passion for smukke, naturlige overflader, godt håndværk og grundighed og har et stærkt værdisæt. Vurderingen er. at hans internationale udsyn og ”udefra-ind” tilgang til kunder, branding, produkter og segmentering vil understøtte og styrke oplevelsen af Dinesen.

– Jeg ser meget frem til at få Thomas med på holdet. Med sin store internationale erfaring, interesse for og tilgang til arkitektur, interiør, design og kunst, samt et stærkt moralsk kompas, passer han perfekt ind i Dinesen og den udviklingsrejse vi er på, siger Dennis Stockholm, der siden januar 2021 har siddet på direktørposten hos den familieejede virksomhed.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Med hjælp fra en Teleskopkran rejser 27-årig tømrermester træelementhuse i lange baner
Nordic Wood Industries styrker bestyrelsen med erfaren profil
Indretningskoncern rekrutterer tungt branchenavn
Træfolk: Pluk nemme CO2-gevinster med mere træ i byggeriet
Bygma Frederiksværk sætter gammel kending i direktørstolen
Fra kontingent i en cigarkasse til 67.000 tilskuere og et velkendt brand: Organisationer hylder Skills
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.204