23948sdkhjf

Unimerco etablerer sig i Centraleuropa

Unimerco Group har netop åbnet centraleuropæisk hovedkontor. Etableringen markerer første skridt i Unimercos bestræbelser på at åbne døren til det store og attraktive østeuropæiske marked, hvor fremstillingsvirksomhed blomstrer inden for snart alle brancher.
Unimerco Group med hovedsæde i Sunds ved Herning holder officielt åbning i Galleri Wannieck i Brno den 21. september.

Galleriet i Wannieck er indrettet i en gammel men nyrenoveret turbinehal. Blandt de indbudte gæster er kunder, forretningsforbindelser, den lokale borgmester, den danske ambassade i Tjekkiet og officielle organer til udvikling af internationalt samarbejde og udenlandske investeringer i Tjekkiet.

Kun første skridt
Centralt placeret i Brno i det sydøstlige hjørne af Tjekkiet skal det nye hovedkontor ikke kun fokusere på det tjekkiske og slovakiske marked men i nærmeste fremtid også udvide sine aktiviteter til at omfatte Polen og Ungarn.

Med i den danske værktøjskoncerns fremtidsplaner for Centraleuropa er også etableringen af produktions- og servicefaciliteter til avanceret PCD (diamant) og hårdmetalværktøj.

Unimerco s.r.o., som er selskabets officielle navn, har indtil videre fem medarbejdere, som primært henvender sig til kunder i bilbranchen samt træ- og metalindustrien med kundetilpassede PCD og hårdmetal værktøjsløsninger, der gør det muligt at opnå betydelige besparelser i kundernes produktion gennem lavere enhedsomkostninger.

- Oprustningen i Tjekkiet er en naturlig følge af den positive udvikling, vi oplever med stadig stigende efterspørgsel efter vores værktøjsløsninger og rådgivning. Det er tydeligt, at vores optimeringskoncept, der har bidraget til at forbedre produktionsprocessen hos adskillige kunder nu for alvor har vundet genklang, lyder det fra Per Thy Sørensen, direktør for forretningsudvikling i Unimerco og dermed også for koncernes nye tjekkiske selskab.

Opfyldelse af kundebehov gennem internationalisering
Mange kunder er allerede begejstrede for, at Unimerco nu kan betjene dem i Centraleuropa.

- Med kendte og gennemtestede løsninger kan vi bidrage til at sikre kvalitet og processikkerhed i produktionen. Samtidig ekspanderer mange teknologitunge industrier, som eksempelvis bilindustrien, for øjeblikket kraftigt i Centraleuropa, og det øger naturligvis efterspørgslen efter avancerede værktøjsløsninger. Med vores etablering i Brno er vi i stand til at styrke samarbejdet med vores kunder og tilbyde lokal support, kort reaktionstid og problemløsning på lokalsproget, udtaler Per Thy Sørensen.

Åbningen i Centraleuropa er en vigtig del af Unimercos internationaliseringsstrategi. Virksomheden udvider hele tiden sine internationale aktiviteter i takt med, at markederne vokser og bliver større.

Kilde: Unimerco.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079