23948sdkhjf

Køkkenkæde sætter tre nye nåle i Danmarkskortet

Den vestjyske køkkenproducent Aubo slog i weekenden dørene op til tre nye butikker. Dermed har køkkenkæden, der blev grundlagt i 1985, rundet 22 butikker i Danmark.

De tre nye butiksåbninger i henholdsvis Esbjerg, Valby og på Østerbro er et led i kædens vækststrategi og skal være med til at opfylde ambitionen om at komme tættere på køkkenkøbere landet over.

– På trods af usikre tider med en verden i økonomisk usikkerhed, der påvirker mange brancher, ser vi stadig optimistisk på fremtiden, fastslår Aubo-direktør Torben Andersen, som fortsætter:

– Vi oplever en stigende efterspørgsel på vores produkter – både blandt forbrugere, men også blandt potentielle forhandlere. Derfor ser vi et stort potentiale i at udvide i de områder, hvor man stadig har langt til nærmeste Aubo-butik.

Han peger på, at de tre nye butikker med inspirerende udstillinger og service i topklasse skal repræsentere alt det, Aubo gerne vil stå for.

– Personalet i butikkerne er, ligesom alle salgspersoner hos Aubo, uddannet på vores kursuscenter ”Aubo Academy” i Aulum, så vi kan leve op til Aubos topplacering på Trustpilot. Vi har derfor store forventninger til de tre nye butikker og ser frem til at se, hvordan de kan være med til at understøtte vores brand og forretning i Danmark, siger Torben Andersen.

De tre nye butikker er placeret på henholdsvis Vennemindevej 2 på Østerbro, Vigerslev Allé 26 i Valby og Østervangsvej 4a i Esbjerg. Adressen på Østerbro har også tidligere huset Aubo-butik, men har netop gennemgået både totalrenovering samt ejerskifte, ligesom den nye indehaver af Aubo Valby tidligere har solgt et konkurrerende køkkenmærke fra samme adresse.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Medlemmernes egne nyheder
Se alle medlemsnyheder
Mest læste
JOB i FOKUS
Gå til joboversigten
Seneste nyheder
Se seneste nyheder
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Med hjælp fra en Teleskopkran rejser 27-årig tømrermester træelementhuse i lange baner
Nordic Wood Industries styrker bestyrelsen med erfaren profil
Indretningskoncern rekrutterer tungt branchenavn
Træfolk: Pluk nemme CO2-gevinster med mere træ i byggeriet
Bygma Frederiksværk sætter gammel kending i direktørstolen
Fra kontingent i en cigarkasse til 67.000 tilskuere og et velkendt brand: Organisationer hylder Skills
Andre Nordiske Medier
Building Supply DK
Mester Tidende
Licitationen

Send til en kollega

0.11