23948sdkhjf

Hjem tjener million-overskud på typehuse

Danske familier har taget så godt imod de karakteristiske typehuse fra Hjem a/s, at virksomheden forventer et overskud på 9 mio. kroner i år.
Da medarbejderne i Hjem a/s gik på sommerferie, havde virksomheden opført 50 nye enfamilie-huse i år. Når den midtjyske pionér i industrialiseret typehus-byggeri lukker ned for julen, regner man med at have opført 110 huse i løbet af 2006.

Det høje aktivitetsniveau betyder, at selskabet efter syv måneders drift i 2006 kan notere et overskud før skat på 3,4 mio. kroner. For året som helhed forventes et driftsresultat før skat på cirka 9 mio. kroner.

Salget betyder endvidere, at antallet af medarbejdere er vokset fra 65 ved årsskiftet til nu 90.

Som en konsekvens af væksten har Hjem a/s styrket den daglige ledelse ved ansættelsen af økonomidirektør Steen Haxholm. Steen Haxholm, der er 43 år, er oprindelig uddannet revisor og kommer fra en stilling som økonomichef i Kvik koncernen.

- I kraft af den styrkede ledelse og en god beholdning af ordrer ser vi positivt på fremtiden, også selv om væksten i byggeriet skulle aftage i de kommende år. På grund af husenes arkitektoniske udtryk og den lave kvadratmeterpris forventer vi fortsat gode afsætningsmuligheder, siger Torben Andersen, der er administrerende direktør i Hjem a/s.

Husene bygges som elementer i et industrielt miljø under kontrollerede vejrforhold, og de opføres af et team af højtspecialiserede montører. Fra en familie beslutter sig for et Hjem-hus til de kan flytte ind, går der typisk fem måneder.

- Det industrialiserede byggeri sikrer kunden et hus i høj kvalitet til en kendt pris og med en garanteret indflytningsdato, siger Torben Andersen.

Hjem a/s kan levere tre typer af huse på henholdsvis 163, 200 og 237 kvadratmeter.

Virksomheden rejste sit første hus i 2004. Med den nuværende ordrebeholdning er der solgt 250 ”Hjem-huse” på landsplan.

Kilde: Hjem A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079