23948sdkhjf

Tvilum-Scanbirk lancerer ny faglig uddannelse

Verdens førende udbyder af saml-selv møbler og køkkener udbyder nu en faglig uddannelse i samarbejde med Skive Tekniske Skole – nemlig uddannelsen til produktionsassistent med speciale i plademøbler.
I efteråret 2005 indgik Tvilum-Scanbirk et samarbejde med Skive Tekniske Skole om at tilbyde deres helt egen uddannelse, nemlig uddannelsen til produktionsassistent med speciale i plademøbler.

Møbelkoncernen har investeret 75 mio. kr. i nye robotter og CNC-styrede maskiner, som eleverne skal bruge i uddannelsen. Og næste år vil koncernen investerer et lignende beløb til den avancerede produktion. Det oplyser ErhvervsBladet.

Møbelkoncernen har netop sat hold 2 i gang på den 2-årige faglige uddannelse. Koncernen søger løbende nye medarbejdere som har mod på at indgå i et spændende uddannelsesforløb med efterfølgende jobgaranti.

I denne forbindelse, lanceres nu Tvilum-Scanbirks uddannelsesside, hvor interesserede kan læse mere om uddannelsen til produktionsassistent, downloade informationsmateriale og ansøge om en uddannelsesplads på en af Tvilum-Scanbirks 6 fabrikker.

Uddannelsessiden kan ses her

Kilde: Tvilum-Scanbirk/ErhvervsBladet.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313