23948sdkhjf

Ny klynge af køkkenbutikker i Finland

I løbet af februar-marts 2007 vil handelsområdet Suomenoja i Espoo huse en ny klynge af køkkenbutikker med i alt seks butikker indenfor en afstand af fem minutters gang.
Tre ud af fire butikker, der er udviklet af IBI Finland Oy, vil være køkkenbutikker (Keittiömaailma, Nettokeittiöt and Domus). Flere andre køkkenbutikker, blandt andre Puustelli og Keittiö.net er allerede etablerede i Suomenoja handelsområdet.

-Med dette projekt har IBI bidraget til at skabe den første store koncentration af køkkenbutikker i Finland. Vi har samlet et antal butikker som alle vil drage fordel af hinandens kunder, samtidig med at myndighedernes ønske om at skabe et handelsområde med et minimum af varetransporter respekteres på grund af det nærliggende boligområde. Butikker er showrooms, og levering af varer til kundernes adresse sker direkte fra fabrikkerne, der er placeret andetsteds, siger projektudvikler Juha Mattila.

Byggeriet starter nu og butikkerne skal åbne i februar og marts 2007. De fire butikker bliver på i alt 2.450 kvadratmeter.

Handelsområdet Suomenoja er allerede fuldt udviklet. Det har markeret sig i hovedstadsregionen som et område med specialbutikker indenfor for møbler, isenkram, indretning, haveartikler og elektronik, som f.eks. K-Rauta, Gigantti, Anttila, Markantalo, Isku og Musta Pörssi.

Arkitekten er det danske firma, Årstiderne Arkitekter A/S.

Kilde: Ikast Byggeindustri A/S.

Læs mere om: IBI
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093