23948sdkhjf

En drøm om trælast gik i opfyldelse

Den nye ejer af Lavpris Trælasthandel på Lyøvej i Nyborg har altid haft en drøm om at arbejde med trælast. Nu er drømmen gået i opfyldelse.
Hans A. Jessen, oprindelig uddannet landbrugstekniker, har altid haft en drøm om at drive sin egen trælastforretning. Det skriver Fyens Stiftstidende.

Han skulle dog først arbejde 18 år hos foderstofselskabet S.A.B, før drømmen kunne blive realiseret.

- det har altid ligget i mit baghoved, at jeg godt kunne tænke mig at have med trælast at gøre igen. Da jeg gik i skole, havde jeg fritidsjob på Jels Savværk i Jylland, og det var faktisk noget, der passede mig rigtig godt, siger Hans A. Jensen, nuværende ejer af lavpristræhandlen på Lyøvej i Nyborg, til avisen.

Hans A. Jensen gav hurtigt et købstilbud på Lavpris Træhandel, der er på ca. 6000 kvm. med to haller og en tilhørende villa, da den blev sat til salg. Et tilbud, der blev accepteret af den tidligere ejer.

Herudover har Hans A. Jensen tillige købt varelageret fra Kissendrup Lavpristømmerhandel, som har valgt at lukke forretningen ned efter syv år.

Således vil Hans A. Jensen sælge varer fra Lavpris Trælasthandel, der inkluderer bl.a. trykimprægneret træ, billig isolering og carporte og udestuer til gør-det-selv-folk, suppleret med varer fra det tidligere Kissendrup lager, informerer avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078