23948sdkhjf

Ny mand i front hos Jesper Office

Kontorindretningseksperten Jesper Office har fremskyndet et planlagt generationsskifte. Ejer og administrerende direktør på 16. år, Tonny Haahr, trækker sig tilbage og overlader pladsen til økonomidirektør Jørgen Koldsø.
Efter et halvt år med stigende vækst vælger kontorindretningseksperten Jesper Office nu at fremskynde et planlagt generationsskifte.

Tonny Haahr, den 60-årige ejer af Jesper Office, har gennem nogen tid næret ønske om at overlade posten som administrerende direktør til yngre kræfter. Beslutningen om ledelsesskiftet er faldet på plads hen over sommeren.

Ny administrerende direktør er - med virkning fra 1. august - den 39-årige Jørgen Koldsø, der hidtil har fungeret som økonomidirektør i Jesper Office. Samtidigt udtræder Tonny Haahr af den daglige drift for at hellige sig arbejdet i bestyrelsen.

Nyligt tiltrådte administrerende direktør, Jørgen Koldsø.- Vi benytter os af væksten til at gennemføre et ledelsesskifte. Samtidigt styrkes virksomhedens kapitalgrundlag via ansvarlig lånekapital, som understøtter vore forventninger til vækst i de kommende år, siger Jørgen Koldsø.

Jesper Office forventer en pæn vækst i år, dog med en begrænset overskudsgrad på 2 %, men der forventes en markant stigning i årene fremover.

Ledelsesskiftet er samtidigt et led i en turn-around-strategi, der allerede i løbet af efteråret skal cementere og styrke Jesper Offices vækst, samtidig med at en mere effektiv udnyttelse af selskabets ressourcer kombineret med en mere målrettet afsætning skal sikre en stigende indtjening.

For at sikre at ledelsesansvaret er bredt funderet, er der under direktionen etableret en ny ledergruppe bestående af de fire områdeansvarlige for Salg i USA og Danmark, Produktion og Sourcing.

Samtidig med ledelsesskiftet er bestyrelsen styrket, idet Per B. Kyvsgaard og Jørgen Jensen er indtrådt. Per B. Kyvsgaard, der er tidligere administrerende direktør i Sanistål koncernen og som har stor driftsmæssig erfaring fra en række virksomheder, er indtrådt som formand. Jørgen Jensen, der er erhvervsadvokat med base i Esbjerg, har ligeledes sæde i en række bestyrelser.

Kilde: Jesper Office.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109