23948sdkhjf

1640 kvadratmeter kork danner bund for fremtidens snedkere

På den midtjyske erhvervsskole Herningsholm kan elever og undervisere se frem til at få 1.200 kvadratmeter mere at boltre sig på, når en ny tilbygning til snedkeruddannelserne står klar til efteråret. Udvidelsen er i fuld gang, og i den forbindelse har gulvvirksomheden Timberman leveret 1.640 kvadratmeter korkfliser, der i øjeblikket er ved at blive lagt sidste hånd på.

– Korkmaterialet er blødere og mere ergonomisk end mange andre gulvbelægninger og egner sig derfor godt til at skabe et optimalt arbejdsmiljø. Det mindsker nemlig belastningen for eleverne og underviserne, der typisk står op i mange timer i løbet af en undervisningsdag, lyder det fra Alex B. Jørgensen, projektkonsulent hos Timberman.

Det er Garant Holstebro Gulve, der står for at montere de mange kvm naturkorkfliser, og ifølge Edmund Jørgensen, der er konduktør hos Garant Holstebro Gulve, har det været en spændende opgave.

– Udvidelsen af erhvervsskolen er et stort projekt, som vi er glade for at være en del af. Det betyder meget, at vi kan give eleverne og deres undervisere bedre arbejdsforhold. Det er ikke så ofte, at vi lægger naturkork – særligt ikke i værksteder – så det har været et spændende og meget anderledes projekt. Den nuværende gulvbelægning i værkstedet er også korkfliser, så det har været en løsning, skolen har været glade for, fortæller han.

Tilbygningen bliver opført i forlængelse af den eksisterende snedkerafdeling, som bliver bundet sammen af en ny central indgangsbygning og et fællesområde i to etager. Garant Holstebro Gulve har på nuværende tidspunkt monteret korkgulv i den nye tilbygning og er i gang med det sidste arbejde i det gamle værksted.

Det samlede tilbygningsprojekt forventes at stå klar i løbet af oktober

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125