23948sdkhjf

SolidCam tilbyder ny fleksibel cam-uddannelse

SolidCam Scandinavia gør det muligt for sine kunder at få uddannelse i virksomhedens nye cam-løsninger. Kurserne har SolidCam outsourcet til det nye ”Videncenter for Industriel Produktion” på Uddannelsescenter Herning.
SolidCam Scandinavia er gået sammen med Uddannelsescenter Herning og tilbyder med det nye ”Videncenter for Industriel Produktion” sine kunder fleksible uddannelsesordninger i forhold til virksomhedens nye cam-løsninger.

Når den nye cam-løsning er installeret, er det både i kundens og leverandørens interesse, at kunden får det optimale ud af løsningen. Derfor er samarbejdet med Uddannelsescenter Herning kommet i stand.

Købere af SolidCam, der ønsker uddannelse i brugen af løsningen bliver automatisk henvist til uddannelse via Uddannelsescenter Hernings "Videncenter inden for industriel produktion". Købere og brugere af SolidCam kan som noget nyt vælge mellem forskellige uddannelseforløb.

Der er tale om et meget fleksibelt tilbud, som kan benyttes af såvel førstegangskøberen, af virksomheden, der har fået ny cam-medarbejder eller af virksomheden, der har et helt specielt behov i forhold til en produktionsproces, hvor SolidCam-løsningen indgår i.

Der er planlagt to 5-dages-kurser nu i efteråret, nemlig i ugerne 37 og 47. Der er åbent for tilmelding ved henvendelse til kursusadministrator Tinne Møller på tlf. 72 13 45 00, lokal 605.

Spørgsmål vedrørende virksomhedstilpassede kurser rettes til enten uddannelsesleder John Sommer eller underviser Birger Andersen, tlf. 72 13 45 00.

For yderligere oplysninger om de generelle kursusforløb, klik her

Kilde: Uddannelsescenter Herning. http://www.ceuherning.dk


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078