23948sdkhjf

Guldstart for Jema Wood

Jema Wood, der er et ny opstartet træfirma, udsprunget af UPM, vil fra i dag, 1. september 2006, sælge og markedsføre spånplader, træfiberplader, krydsfinér og komponenter til industrien.
Jema Wood er et nyt firma med besætning fra den finske trækoncern UPM Kymmene, der starter på dansk grund til den første september, hvor virksomheden via en management buy out har overtaget UPM’s produktsortiment ikke-koncern træprodukter

- Vi har overtaget ikke-koncern produkter fra UPM, der fremover kun vil sælge og markedsføre sine egne produkter - Wisa-produkterne. Vi er således købt ud af UPM Kymmene og fortsætter med salget og markedsføringen af de træprodukter, der ikke var koncernens egne, forklarer Anders Jensen, adm. direktør i Jema Wood.

Med fire ansatte fra UPM, der har 25-års solid erfaring inden for træbranchen samt gamle kunder og leverandører i kundebogen fra UPM Kymmenes tid, får Jema Wood en guldstart på markedet.

- Vi er heldige med, at kunder og leverandører fortsætter med over i Jema Wood. Vi sørgede for at kunderne og leverandørerne fik god information om det nye firma, og vi gjorde, hvad vi kunne for, at der med skiftet ikke vil opstå problemer for dem, fortæller Anders Jensen.

Jema Wood, der fra i dag har adresse på Østergade 6 i Frederikssund, leverer spånplader, træfiberplader, krydsfinér og komponenter, der bl.a. tæller forspændte møbelkomponenter efter opgave.

- Vores hovedprodukt er forspændte møbelkomponenter. Eksempelvis meder til senge samt andre formspændte komponenter. Vi kan endvidere levere korpus-dele til køkken- og møbelindustrien i melaminbelagte spånplader, fortæller Anders Jensen, der importerer trævarer fra bl.a. Sverige, Polen, Finland og de Baltiske lande til produktionen.

Den nye virksomhed har mange planer for fremtiden, hvor videreudvikling og samt tilføjelse af flere nye produkter til produktsortimentet står øverst på listen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079