23948sdkhjf

International robotfestival i Odense

Robots at Play 2006 er Danmarks første internationale robotfestival, der finder sted i dagene 14.-16. september i Odense. Her præsenteres det allernyeste inden for intelligente og legende robotter.
Danmarks første internationale robotfestival finder sted i dagene 14.-16. september 2006 i de hyggelige omgivelser omkring Brandts Klædefabrik i centrum af Odense.

Robotteknologi.Ved Robots at Play 2006 kan festivalgængerne bl.a. dyrke sport med robotter, lave nyskabende robotmusik med kendte musikere (bl.a. Funkstar De Luxe), kæmpe med LEGO Mindstorms NXT robotter i Mission Mars-konkurrencen og kramme den populære japanske robotsæl!

Robots at Play er en årlig festival, der har som mål at fremme interessen for robotteknologi inden for uddannelse, forskning og erhverv. Kompetencenetværket RoboCluster v/professor Henrik Hautop Lund byder velkommen til Robots at Play med overskriften ”Leg, læring og kreativitet”, og festivalens gæster vil opleve masser af spændende events inden for området Playware – leg, læring og fysisk udfoldelse vha. robotteknologi.

Festivalen byder bl.a. på en videnskabelig innovationscamp (konference) for forskere, erhvervsliv og beslutningstagere, der i år har temaet ”Robotter og leg i hjemmet og på byens pladser”. Camp’en arrangeres af Innovationsrådet og Videnskabsministeriet, og deltagerne vil i fællesskab komme med bud på, hvordan fremtidens Playware kommer til at se ud.

Mere information om Robots at Play kan fås på http://www.robotsatplay.dk eller http://www.robocluster.dk

Kilde: Robocluster

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11