23948sdkhjf

Generationsskifte med synergi hos sydvestjysk Svane

Svane Køkkenets to butikker i Esbjerg og Aabenraa kommer i fremtiden under samme ejer. Sammenlægningen skal styrke begge forretninger og kædens position i Sydvestjylland.

Franchiseforretningen i Esbjerg købes af Henrik B.S. Thomsen, der primo 2019 overtog Svane Køkkenet i Aabenraa. Efter en renovering og opdatering af butikken har han med sit team formået at skabe vækst hvert år. Sammen har de gennemført en målrettet indsats på både salg til private og erhvervskunder, og for at kunne servicere det stigende antal kunder, er medarbejderstaben udvidet fra seks til 11.

Nogenlunde samme øvelse planlægger Henrik B. S. Thomsen at gennemføre i Esbjerg, hvor det nuværende team af erfarne køkkenfolk fortsætter.

– Som det første skal butikken have en tiltrængt opdatering indvendig, så vi viser det nyeste indenfor køkken, bad og garderobe. Beliggenheden er optimal, og vi har to erfarne køkkenfolk med som ledere af teamet. Vi har derfor det bedste udgangspunkt, vurderer Henrik B. S. Thomsen.

Flere synergier

For franchiseforhandleren i det sønderjyske har det været et klart ønske at ekspandere. Han ser oplagte synergier ved samdrift mellem de to butikker i Syd- og Sønderjylland, for eksempel fælles bogholderi og en optimal planlægning af montage.

– Esbjerg er et område med høj byggeaktivitet, både inden for private boliger, renoveringer og lejeboliger. At flere køkkenbrands er repræsenteret i byen, er kun en fordel, fordi det tiltrækker flere kunder. Med et innovativt brand og opbakning fra kæden, står vi stærkt i forhold til at øge vores markedsandele, fastslår Henrik B. S. Thomsen.

Svane Køkkenets kædedirektør, Cecilia Winther, glæder sig over, at der er fundet så optimal en løsning for generationsskiftet i Esbjerg.

– Henrik Thomsen er en erfaren køkkenmand, der har demonstreret sine kompetencer ved at skabe en forretning i vækst i Aabenraa, siger kædechefen og tilføjer:

– Svane-kæden har i forvejen flere franchisetagere, der med succes driver to, tre eller fire butikker i samme region. Større forretningsmæssige enheder giver store synergifordele, og mulighed for at tiltrække dygtige specialister og indretningskonsulenter.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094