23948sdkhjf

Tilkøb skaber vækst i DLH

DLH har netop offentliggjort sin delårsrapport for første halvår af 2006. Både omsætningen og resultatet af den primære drift er vokset. For hele året forventer koncernen en omsætning på 7 milliarder kroner.
Tilkøbte virksomheder skaber den forventede fremgang. Sådan lyder det i delårsrapporten fra DLH Gruppen.

Trods forsyningsproblemer i en række markeder realiserede koncernen en organisk vækst på ca. 4% i 1. halvår 2006. Tilkøbte virksomheder bidrog med en yderligere omsætningsforøgelse på 28%. Den samlede toplinievækst på 32% gav en koncernomsætning på 3.543 millioner kroner.

Koncernen opnåede et resultat af primær drift (EBIT) på 155 millioner kroner mod 137 millioner kroner i den tilsvarende periode i 2005. Korrigeret for indtægter af engangskarakter er periodens EBIT forbedret med 26 millioner kroner eller 21%. Årets første halvdel gav et resultat før skat på 113 millioner kroner, hvilket skal sammenholdes med 111 millioner kroner året før.

Forventningerne til 2006 lyder på en omsætning for hele året på omkring 7 milliarder kroner, mod senest meddelt DKK 7,1 mia. som følge af større koncernintern samhandel med tilkøbte virksomheder.

Koncernen forventer et primært driftsresultat, EBIT, i niveauet 290 millioner kroner. og et resultat før skat i niveauet 200 millioner kroner. Begge disse resultatmål svarer til den øvre grænse af de tidligere meddelte forventningsintervaller.

Kilde: DLH Gruppen, http://www.dlh-group.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079