23948sdkhjf

Godt halvår for BoConcept

BoConcept Holding fremlægger et halvårsregnskab, der viser en nettoomsætning på 951,5 mio. kr., hvilket er en forbedring på 20 % i forhold til samme periode sidste år. Ledelsen i møbelkoncernen er ikke helt tilfredse endnu.

Godt år for BoConcept



BoConcept Holdning A/S, hvis aktiviteter omhandler BoConcept A/S, BoConcept Retail A/S, og Dencon A/S har i regnskabsåret 2005/2006 udgjort 951,5 mio. kr., hvilket er en forøgelse på 155,9 mio. kr. i forhold til sidste år eller en stigning på ca. 20 %.

Resultatet af primær drift er et overskud på 38 mio. kr. i forhold til et overskud på 12 mio. kr. i sidste regnskabsår. Resultatforbedringen i forhold til sidste år på ca. 26 mio. kr. er primært resultat af den øgede omsætning.

Resultat før skat blev til et overskud på ca. 28 mio. kr. i forhold til sidste år samme periode, hvor koncernen kun havde et lille overskud på 0,8 mio. kr.

Resultatet efter skat udgør et overskud på 12,6 mio. kr., hvilket, sammenholdt med sidste års overskud på 0,1 mio. kr., er en væsentlig forbedring. Trods det positive opsving mener ledelsen dog ikke, at det er helt tilfredsstillende nok.

I de kommende år vil BoConcept øge antallet af butikker verden over. Målsætningen er, at der i 2010 vil være opstartet 500 nye BoConcept Brand Stores og Studios.

Kilde: Halvårsrapport for BoConcept Koncernen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078