23948sdkhjf

Vinduer i farver og med elegante alu-fronter

En helt ny vinduestype med eksklusive, pulverlakerede alu-fronter gør det nu muligt at bekende kulør i stort set alle regnbuens farver.
De tider er forbi, hvor et hus var noget, der blev bygget i røde mursten, havde rødt tegltag og hvide vinduer. I dag kombineres byggematerialer og farver på kryds og tværs for at give boligen sit helt eget individuelle præg.

Nyeste skud på stammen kommer fra Primo Vinduer A/S, der med Primo Alulight har skabt et meget elegant vindue, som kombinerer plastvinduernes mange vedligeholdelsesmæssige fordele med en eksklusiv, pulverlakeret alu-overflade.

Primo kan som standard levere Alulight døre og vinduer i 8 forskellige farver, og desuden - efter ønske - i stort set hvilken som helst farve, man kunne tænke sig. Vinduerne og dørene skræddersyes altid efter opgaven, og Primo Vinduer stiller gerne gratis rådgivning til rådighed, hvis man er i tvivl om, hvilken udformning og farve der vil komme til at passe bedst enten til det nye hus eller i forbindelse med en evt. udskiftning.

Med Primo Alulight kan du give dit hus lige nøjagtig det strejf af personlighed, du måtte ønske.Primo Alulight fremstilles på basis af virksomhedens plastsystem, som blandt andet er kendetegnet ved meget slanke profiler. Alle udvendige flader er beklædt med pulverlakerede alu-profiler. Da plastvinduet – i modsætning til traditionelle vinduer – ikke suger fugt, er der ikke behov for ventilation bag alu-profilet, der derfor kan lægges helt tæt ind til plastprofilerne. Resultatet er, at det slanke design fastholdes, og i tilgift får man den fordel, at alu-profilerne ikke får buler og mærker ved stød og slag.

Primo Vinduer A/S - der er Nordens største leverandør af vinduer med stålforstær-kede plastprofiler - kan skræddersy alle gængse vinduestyper, fra småsprodsede palævinduer over de traditionelle Dannebrogstyper til helt moderne løsninger. Der anvendes udelukkende danske profiler, der er designet til at passe fuldstændig ind i vores byggestil med smalle rammer, sprosser osv.

Yderligere oplysninger om Primo Alulight kan fås på telefon 70 11 12 33 eller www.primovinduer.dk

Kilde: Primo Vinduer A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063