23948sdkhjf

Skifferplader bliver til eksklusive designborde

Designfirmaet Rübner har fået en kreativ og succesfuld idé. Skræddersyede borde af skiffer og linoleum. Bordene er blevet en stor succes og sælges fra flere eksklusive møbelforretninger i Danmark og i Norge.
Designfirmaet Rübner i Skanderborg, der består af Bente Rübner, har forstået at skabe en profitabel forretning af specielle skræddersyede borde af skiffer og linoleum, skriver Dagbladet Børsen.

Det hele startede med 2000 skifferplader, der var i overskud, da Bente Rübner skiftede taget på sit hus i 1990. Pladerne måtte bruges til noget, og det blev de.

- Jeg havde længe stået med 2000 skifferplader, jeg ikke kunne få solgt. De stod bare og kaldte på en god idé. Så jeg begyndte stille og roligt at save i mit gamle tag for at se, hvad det kunne bruges til, og da det først var blevet skåret op, kom alle idéerne væltende, fortæller Bente Rübner,

Skifferpladerne blev grundlaget for firmaet Rübner, der i dag er specialiseret i borde af skiffer, der er blevet en efterspurgt vare i Danmark og i udlandet, oplyser avisen.

I starten tog Bente Rübner sine specielle designborde med til flere møbel-forretninger i Danmark, hvis ejere ved første øjekast var så vilde med bordene, at alle bordene blev købt efter første salgstur.

I dag er møbelproduktionen udliciteret, og Bente Rübner står kun for design og strategisk udvikling af forretningen, der med et trylleslag er blevet en stor succes, oplyser avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063