23948sdkhjf

Alslib holder på kunderne

Alslib i Stenmagle, der sliber aluminiumdele til designmøbler, forstår at tiltrække og fastholde kunder i butikken. Med høj præcision i arbejdet og en fleksibel holdning til opgaverne, har Alslib opnået en høj position blandt flere møbelproducenter.
Metalsliberen Alslib i Stenmagle på Midtsjælland sliber, børster og polerer aluminiums-emner til nogle af de mest kendte danske designmøbler. Og med møbelforretningen Fritz Hansen som sin største kunde, har Alslib skabt sig et godt navn i branchen. Det skriver Jern-og Maskinindustrien.

Helt konkret handler Alslibs arbejde om at slibe og polere eksempelvis fødder til spiseborde, fødder til stole og armlæn til forskellige stole.

Alslib har eksisteret i 10 år nu, og det kører fremragende for forretningen. Alslib har fået godt tag i sine kunder, hvilket skyldes en god blanding af præcision, fleksibilitet og erfaring med arbejdet.

- Når vi kan fastholde dem (kunderne, red), så skyldes det blandt andet, at vi efterhånden har en del erfaring med slibning i aluminium; præcision og at vi lever op til deres standarder; at vi leverer til tiden, og at vi i øvrigt er fleksible i forhold til at tage opgaver ind, forklarer Anders Larsen, indehaver af Alslib, til avisen.

En anden måde hvorpå Alslib holder på sine kunder er, at virksomheden løbende specialiserer sig yderligere i sit fag. Således er de altid i front med det nyeste værktøj, der effektiviserer produktionen og gør prissætningen favorabel for kunderne.

Der kommer løbende forskellige opgaver ind fra Fritz Hansen og fra møbelfirmaets leverandører. Alslib tager imod hver enkelt opgave med stor interesse. Virksomheden tager også specialopgaver og volumenopgaver, oplyser avisen.

Kilde: Jern- og Maskinindustrien, uge 45, nov. 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078