23948sdkhjf

Bliv klogere på træbyggeri: Sådan bygger de verdens højeste træhus

Træinfo har tilrettelagt et kursus om etagebyggeri og byggesystemer i træ

Der bygges med træ som aldrig før. Og der bygges også i højden. For netop at øge kendskabet til byggesystemer i træ og deres anvendelse til etagebyggeri, har Træinfo tilrettelagt et kursus ”Etagebyggeri og byggesystemer i træ”. Her gives der for eksempler på udformning af bygningsdetaljer, og der præsenteres kerneområder ved projektering og udførelse af træbyggeri.

Bo Mortensen fra Gade & Mortensen Akustik vil fortælle om akustiske erfaringer og hvilke principper, der giver gode akustiske løsninger.

Jacob Ettrup Petersen fra ABC Rådgivende Ingeniører vil fortælle om erfaringer fra aktuelle træbyggerier i Danmark, og Mads Kaltoft fra Schmidt Hammer Lassen Architects vil fortælle om deres projekt Rocket & Tigerli, 100 meter højt træhus i LVL i Schweiz, som bliver verdens højeste boligbyggeri med bærende konstruktioner i træ.

På kurset gennemgås også statiske principper og opbygning af træelementer, samt facadesystemer, fugtstrategi, håndtering af fugtbetingede bevægelser og giver som nævnt eksempler på udformning af bygningsdetaljer.

Kurset holdes den 23. august i København og den 24. august i Horsens

Læs mere om kurset her

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063