23948sdkhjf

Magnus Olesen får mere plads på nyrenoveret designmuseum

Magnus Olesens relancering af X-Line serien er faldet sammen med genåbningen af det nyrenoverede Designmuseum Danmark, hvor de velkendte møbler nu også bliver en del af uderummet.

Det oplyser møbelproducenten i en pressemeddelelse.

X-Line, der blev tegnet af Niels Jørgen Haugesen i 1977, har siden 80’erne fungeret som publikumsstol gennem museets udstillingssale. I år er stolen relanceret i fire nye farver, og i samarbejde med møbelproducenten har designmuseet nu indrettet haven med 60 blå X-Line stole og 16 matchende borde.

Designmuseum Danmark genåbnede i juni efter to års renoveringsarbejde, og åbningsprogrammet rummer både større og mindre udstillinger.

– Vi har også brugt tiden på at gentænke hele museumsoplevelsen, så noget af det man vil opleve, når vi genåbner, er en ny måde vores udstillinger er designet og formidlet på, fortalte museumsdirektør Anne-Louise Sommer i forbindelse med genåbningen.

I museets have, der er kendt som Grønnegården, bydes både på udeservering fra museumscafeen, ligesom uderummet også bruges til udstillinger.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.109