23948sdkhjf

Møbelvirksomhed og inventarproducent i nyt samarbejde

Gennem et nyt samarbejde håber møbelvirksomheden Minding og inventarproducenten Inventa på at kunne stille erhvervssegmentets voksende appetit på grønnere løsninger.

I snart 70 år har Spøttrup-baserede Inventa leveret inventar til blandt andet supermarkeder, guldsmede, hotellet og kontorer, og ifølge adm. direktør Pia Grandelag har kundernes behov gennem alle årene været i centrum for arbejdet. Det er også det behov, der nu har ført til samarbejdet med Minding.

Hos Inventa peger man på, at flere og flere virksomheder har givet den grønne omstilling høj prioritet, og den stigende efterspørgsel på grønne løsninger blev altså grundstenen til det nye samarbejde med Minding, der er den miljøbevidste gren af møbelvirksomheden Top-Line.

– Vi tror meget på samarbejder. For os er det vigtigt, at man gør det, som man hver især er bedst til og går side om side i et samarbejde. På den måde får kunden den bedst mulige løsning,” fortæller Pia Grandelag og tilføjer:

– Vi er gode til design og specialinventar, og derfor er det eminent at arbejde sammen med nogen som Minding, der har møbler og løsninger, der matcher kundens grønnere behov.

Mere kork på kontorerne

Også Minding selv er udsprunget af et samarbejde mellem Top-Line og Portocork, der er agent for en af verdens største korkproducenter. Og nu kan den unge virksomhed, der blev stiftet i 2019, altså kalde sig totalleverandør af både inventar og møbler til hotel- og restaurationsbranchen.

– Det har været vigtigt for os at kunne sætte os til bords med nogen, der har de samme ambitioner for fremtiden som os. Og det kan vi med Inventa, fortæller Minding-direktør Svend Ø. Pedersen, der ser mange muligheder i den nye konstellation.

– Vi vil gerne udbrede kork og nå ud til flere mennesker, der kan få øjnene op for det unikke materiale. Her har Inventa værktøjerne og mulighederne til at nå ud til mange forskellige kunder og brancher, vurderer han.

Og ifølge Pia Grandelag skulle der være gode muligheder for at få endnu mere kork afsat til erhvervslivet.

– Vi møder flere og flere kunder, der er interesserede i grønne alternativer. Men vi møder også nogle, der rent designmæssigt ønsker, at det grønne image er gennemgribende og skinner igennem i deres butikker, hoteller eller lignende, fortæller hun.

Samarbejdet er kommet godt fra start - senest med deltagelse på FoodExpo-messen, der er Nordens største fagmesse inden for foodservice, detail samt hotel & restaurant og tidligere på Stockholm Furniture & Light Fair lige inden corona-lockdown satte Minding på pause. I sensommeren står de to samarbejdspartnere klar på Oslo Design Fair, der løber af stablen fra den 28. august til den 2. september.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078