23948sdkhjf

Millionindsprøjtning til miljøorganisationer

Den svenske skovstyrelse deler en million svenske kroner ud til fem forskellige miljøorganisationer. Pengene skal anvendes til forskellige skovprojekter.
Den svenske skovsstyrelse har valgt at støtte fem miljøorganisationer med en million til deling. Skovsstyrelsen står for opdelingen af pengene, oplyser svenske Skogsland i dag.

Størstedelen af millionen – nemlig 300.000 sek. - går til den Svenske Naturbeskyttelse-forening. Pengene skal bruges til foreningens anden del af projektet ”Beskyt fædselsnære skove”.

Herudover går 270.000 sek. til Sveriges Mykologisk forening, som studerer svampe. Pengene skal anvendes til en dokumentation af rødlistede, skovslevende svampearter.

Miljøforbundet Jordens Venner får 200.000 sek. for at arbejde praktisk med kontinuitetsskovbrug. Og velfærdsnaturfonden WWF modtager 200.000 sek. til forskellige projekter med tilknytning til skovvandets biologiske mangfoldighed.

Og sidst modtager feltbiologerne 80.000 sek. til projekterne ”Skovsklog” og ”Investeringsrejsen 2007”.

Skogsland informerer, at samtlige organisationer må vise Skovsstyrelsen, hvordan pengene er blevet brugt i slutningen af september.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063