23948sdkhjf

Fritz Hansen åbner showroom i München – få et kig indenfor

Den 30. juni 2022 åbnede Fritz Hansen dørene til sit helt nye showroom i tyske München.

Centralt beliggende i Münchens historiske centrum markerer den 480 kvm store klassicistiske bygning ifølge klassikerproducenten en fornyet dedikation til Fritz Hansens partnerskaber og brandposition i regionen.

– Vores showroom i München er en meget efterspurgt ressource for lokale arkitekter, designere og partnere til at opleve de ikoniske designmøbler i et rum dedikeret til Fritz Hansen. Vi mener, at det nye showroom er det perfekte rum til at hjælpe os med at yderligere at etablere vores tilstedeværelse i regionen, siger Michael Groth, Head of DACH, Fritz Hansen

Han bakkes op af Lars Hardboe Galsgaard, Executive VP of Sales & Brand Management hos Fritz Hansen, der understreger, at Tyskland er et strategisk vigtigt fokus for den danske møbelvirksomhed.

– Vi investerer massivt i regionen med åbningen af showroomet i München og ansættelsen af lokalt personale, noget, der markerer et væsentligt skridt fremad i vores overordnede vækststrategi, siger han.

Det nye showroom har til huse i en restaureret bygning fra 1768, der har baggrund som blikkenslagerværksted, og den historiske atmosfære er søgt bevaret under renoveringen i 2013. Ifølge Fritz Hansen viser og inspirerer lokalerne til vigtigheden af langtidsholdbar kvalitet og gedigent håndværk for arkitekter, designere og møbelproducentens samarbejdspartnere.

Det nye showroom er designet med interaktive rum, zoner, indrettet med særlige udvalg af ikoniske møbler herunder Arne Jacobsens Ægget, Svanen og Serie 7, et Poul Kjærholm-loungeområde, udvalgt belysning med lamperne KAISER idell, Caravaggio og Koncert, nutidigt design, Skagerak-udendørsmøbler og meget andet.

I showroomet kan man også opleve Fritz Hansens traditionsrige historie skildret på et vægmaleri med en tidslinje samt et oplevelseslaboratorium, der viser håndværket bag fremstillingen og monteringen af Fritz Hansens møbler.

I billedhjulet øverst kan du få et smugkig inden for i det nye showroom

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.078