23948sdkhjf

FM Møbler får stor ordre

FM Møbler har kvalificeret sig til en totalleverance og montering af 150 nye arbejdspladser i Hellerup. Med projektet kan FM Møbler tilføje 5 mio. kr. til regnskabet.
Totalindretningsvirksomheden FM Møbler i Ringsted, der står for indretning af kontorer til et bedre arbejdsmiljø, kan for alvor klappe sig selv på skulderen for et godt arbejde.

Virksomheden har nemlig erhvervet sig en 5 mio. kr. ordre hos revisionsvirksomheden Horwath Revisorerne og den nystartede bank, børsmægler og ejendomsinvesterings virksomhed Capinordic A/S.

- Vi har formået at give lige præcis den service, som kunden har ønsket i hele fasen lige fra projektets start i oktober måned 2005, og til nu hvor ordren er i hus, forklarer adm.direktør i FM Møbler, Ulrich Hjort Hansen.

FM Møblers direktør gennemgik en lang proces med drøftelser om indretning, møbelvalg, farver og materialer mv. med kunden, som mundede ud i en egentlig prøveopstilling, førend orden var i hus. Alt sammen for at give kunden det bedste beslutningsgrundlag.

- I Danmark er der ikke så mange engangsordrer af denne størrelse, og vi er stolte af at kunne hive denne ordre i land. Vi har kompetencerne og erfaringerne til det, og alligevel er det helt vidunderligt, når det lykkedes.

Endelig har projektet også været præget at et meget frugtbart samarbejde med de to danske møbelproducenter Hansen & Sørensen i Ringkøbing og Montana Møbler på Fyn.

Møbelvalget som kendetegner indretningen er udpræget høj kvalitets-produkter, som har lang funktionel og designmæssig holdbarhed, bruger-venlige egenskaber og hvor designet har været en væsentlig faktor for valget.

Efter Ulrich Hjort Hansen overtog Flensborg Møbler ultimo 2004 har virksomheden fået nyt navn til FM Møbler.

Kilde: FM Møbler.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

1.318