23948sdkhjf

Dansk design i nyt World Trade Center

Danske designmøbler pryder kontorlokalerne på 26. etage i det nye World Trade Center. Eksponeringen gavner hele den danske designbranche.
Det danske designfirma Gubi har møbleret 26. etage i bygningen Seven i det nye World Trade Center. Det skriver I dag Dagens Industri.

Møblerne, som har fået plads i en af verdens mest kendte bygninger, er bud på fremtidens kontordesign. Selvom etagen endnu ikke er udlejet, er Gubi enormt stolte af, at deres design er valgt hertil, og de håber på at få lov til at indrette flere etager.

- Det er en enorm blå- stempling og bekræftelse af vores design. Projektet her har haft stor betydning for vores profilering både i USA og resten af verden, siger Jacob Gubi, administrerende direktør for Gubi, der allerede mærker effekten i form af øgede salgstal i USA til avisen.

Eksponeringen af designmøblerne er ikke kun kommet Gubi til gode. Hele den danske designbranche kan mærke den positive effekt, der er kommet ud af eksponeringen i det nye World Trade Center.

Flere amerikanske journalister er blevet opmærksomme på Danmark, og disse mener, at Gubi’s projekt i New York smitter positivt af på dansk design, der efterfølgende vil blive holdt øje med.

Læs mere om: Gubi
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078