23948sdkhjf

Find samarbejdspartnere i Kina

Hvad enten du interesserer dig for stål eller metalbeslag, køkkener og inventar eller trækomponenter er Kina et land med store muligheder. Derfor får mange danske virksomheder underleverancer eller hele produkter fra kinesiske samarbejdspartnere. Nu har din virksomhed også chancen.
Flere og flere danske virksomheder samarbejder med kinesiske under-leverandører. Men der er stadig mange virksomheder, der ikke har fundet den rigtige samarbejdspartner.

Derfor arrangerer Træets Arbejdsgiverforening en tur til Kina for medlemmerne med messebesøg i Hongkong, virksomhedsbesøg og kontaktmøder med underleverandører i verdens møbelcentrum Dongguan
i det sydlige Kina fra lørdag den 28. oktober til fredag den 3. november 2006.

Med flere tusinde virksomheder inden for træ- og møbelindustrien og et væld af underleverandører rummer dette område store muligheder for virksomheder, der søger samarbejdspartnere.

Turen henvender sig til indkøbsansvarlige og teknikere, og har som mål at etablere kontakter til potentielle underleverandører, besøge relevante virksomheder og give deltagerne indsigt i arbejdet med kinesiske partnere.

For at skræddersy turen til netop dine ønsker, kan du vælge hvilken type virksomhed, du vil besøge. Vi har valgt at fokusere på tre typer: køkkener og inventar, stål og metalbeslag, samt trækomponenter. Derudover er der individuelle møder med potentielle samarbejdspartnere, som inviteres efter den enkelte virksomheds ønsker.

Basisprisen for at deltage (uden flyrejse og hotelophold) er budgetteret til 8.900 kr. pr. virksomhed, hvis 12 virksomheder deltager. Den nævnte pris er efter 50 pct. tilskud fra Danmarks Eksportråd.

BCD Travel har udarbejdet et foreløbigt rejseoplæg, der indeholder både rejse- og hotelomkostninger. Pris for flyrejse og hotel er ca. 12.000 kr.

Tilmelding sker senest mandag den 21. august 2006 . Læs mere om tilmelding på http://www.ta.di.dk

Kilde: Træets Arbejdsgiverforening.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062