23948sdkhjf

Direktører overtager Trip Trap

De to adm. direktører Anders Bundgaard og Jesper Panduro i Trip Trap har netop overtaget alle aktierne i den nordjyske designvirksomhed. Det sker efter, at de to direktører sidste år overtog 51 procent af aktierne.
Sælgerne af de resterende 49 procent er LD-selskabet Industri Udvikling og investeringsselskabet Olav W. Hansen.

Ifølge Anders Bundgaard har overtagelsen af virksomheden været planlagt i lang tid og sker uden den store dramatik.

- Det har hele tiden ligget i kortene, at vi på et tidspunkt skulle overtage hele virksomheden, så overtagelsen er ganske udramatisk. Samtidig er det vigtigt at understrege, at vi naturligvis fortsætter den strategi, vi har fulgt de seneste år, siger Anders Bundgaard.

Adm. Direktør Anders Bundgaard fra Trip Trap.Det betyder blandt andet, at de to direktørers hidtidige satsning på de tre kerneområder møbler, gaveartikler og detailkæde fortsætter i de kommende år. Blandt andet er det planen at udvide kæden af Trip Trap-forretninger til flere end de nuværende 15 butikker.

- Trip Trap har et stærkt brand, og vores møbler og gaveartikler har i mange år været en stor del af mange danskeres hverdag. Derfor glæder vi os til at videreføre virksomheden, hvilket vi vil gøre med stor respekt for historien, samtidig med at vi arbejder intenst med innovation på produktsiden, siger Anders Bundgaard.

Det er i øvrigt en økonomisk sund virksomhed, som de to direktører har overtaget.

Det offentliggjorte årsregnskab for 2005 viser en fremgang på alle produktområder, ligesom årets resultat landede på godt 1 mio.

Forventningerne til indeværende år er fortsat vækst og markant forbedret indtjening.

Kilde: Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078