23948sdkhjf

Flügger indstiller ny mand til formandsposten

Malingkæmpen Flügger mener nu at have fundet den rette mand til formandsposten.

I en selskabsmeddelelse oplyser koncernen, at tidligere EQT-partner Peter Korsholm indstilles til posten som formand på den kommende generalforsamling i august.

Peter Korsholm var i årene 2008-2011 chef for kapitalfonden EQT i Danmark, og han bestrider i dag en række bestyrelsesposter hos blandt andet Ørsted. Ifølge Flügger vil Peter Korsholm udover sin brede erfaringsbase især bidrage med viden inden for onlinehandel samt logistik.

– Vi er stolte over at kunne tiltrække så stærk en profil som Peter, og vi vurderer, at vi med ham opnår en optimal bestyrelsessammensætning med topfolk hele vejen rundt, der dækker de vigtigste områder for Flügger. Det er afgjort en styrke for selskabets direktion at kunne samarbejde med en så stærk bestyrelse, udtaler hovedaktionærerne Ulf og Sune Schnack.

Også den kommende bestyrelsesformand ser frem til samarbejdet.

– Jeg er stolt over at blive indstillet til posten som bestyrelsesformand for Flügger, som jeg anser for at være en særdeles spændende virksomhed med attraktive strategiske muligheder inden for international ekspansion, den digitale rejse samt på bæredygtighedsområdet, Jeg ser frem til sammen med den øvrige bestyrelse og direktion at arbejde for at udnytte de mange muligheder en stærk platform som Flügger byder på, udtaler Peter Korsholm.

Depechen som formand for Flüggers bestyrelse har været i hænderne på næstformand og tidligere Flügger-direktør Jimmi Mortensen siden januar, hvor den hidtidige formand Michael Mortensen pludseligt afgik ved døden. Nu indstilles Jimmi Mortensen igen som næstformand, mens Kim Balle indstilles til genvalg som menigt bestyrelsesmedlem.

Som menigt medlem indstilles desuden Bettina Antitsch Mortensen, der efter Michael Mortensens bortgang er storaktionær i Flügger Group via familieinvesteringsselskabet M+. Ifølge Flügger indstilles hun med baggrund i sin stærke juridiske erfaring samt branchekendskab.

Generalforsamlingen hos Flügger afholdes 11. august.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.094