23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn teamer op med Uno Form

Et atypisk samarbejde er opstået mellem klassikerproducenten Carl Hansen & Søn og den Nobia-ejede køkkenproducent Uno Form.

Målet er sammen at promovere dansk design internationalt, og det første bevis på samarbejdet ses allerede i Carl Hansen & Søns flagskibsbutik på i Gelsted, hvor også virksomhedens produktion har til huse. Her har Uno Form leveret køkkener fra både den ikoniske Classic kollektion og den nye Copenhagen kollektion, og på samme vis vil kunderne i udvalgte Uno Form-butikker i fremtiden kunne se og købe møbelklassikere fra den fynske producent.

– Carl Hansen & Søn har meget til fælles med Uno Form – lige fra øjet for de små detaljer som fingertapninger, og til den funktionalistiske tilgang til design, hvor alt er skåret ind til benet, forklarer Knud Erik Hansen, adm. direktør og tredje generation hos Carl Hansen & Søn, i en pressemeddelelse. 

– Uno Forms køkkener fungerer som møbler i sig selv og komplimenterer derfor vores kollektion perfekt. Det giver derfor rigtig god mening at samarbejde, så vi i fællesskab kan få udbredt kendskabet til dansk design yderligere, fortsætter han.

Næste skridt i samarbejdet bliver etablering af køkkener i Carl Hansen & Søns flagskibsbutikker i München og New York. Dermed får Uno Form, der for sit vedkommende har butikker i Danmark, Norge, Sverige og Belgien, med samarbejdet adgang til et større internationalt publikum, og ifølge salgsdirektør Peter Bisgaard giver det rigtig god mening, at det sker i regi af den traditionsrige fynske møbelfabrikant.

– Ikke blot har vi begge udsøgt design, kompromisløs kvalitet og gennemført håndværk øverst på dagsordenen. Vi stræber også begge efter at skabe oplevelser, der er tilpasset den enkeltes behov, og som udmærker sig både i udførsel og materialer, så de gennem årtierne blot bliver smukkere og får mere personlighed. Når vi præsenterer vores produkter side om side, løfter det begge vores brands, og understøtter fortællingen om den danske tradition for design og håndværk, vurderer Peter Bisgaard.

Redaktionen/tib

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.125