23948sdkhjf

Ny lakeringsafdeling til træindustrien hos Brandt

Brandt Industrilakering introducerer ny afdeling til lakering af højglans emner. Afdelingen henvender sig primært til skandinavisk træindustri, hvor der med et enestående setup kan leveres højglans emner i en usædvanlig høj kvalitet.
Brandt Industrilakering A/S i Varde, der udfører vådlakering, pulverlakering samt autolakering for en lang række brancher har indført en ny afdeling til virksomheden. En lakeringsafdeling til fordel for træindustrien.

- I juni måned stod vores nye lakeringsafdeling til træindustrien klar. På baggrund af mange efterspørgsler fra flere køkkenvirksomheder, der ønskede lakering med højglans kvalitet og knastfrit, fik vi ideen til at lave en lakerings-afdeling til højglans emner, forklarer Jørn Brandt.

Den nye lakeringsafdeling til højglans emner besidder en topmoderne pudselinie med efterfølgende rengøringsaggregat, som sikrer et ideelt emne optimeret til videre forarbejdning.

- Vi har oplevet efterspørgsel på stor volumen i lakering. Vi har et af Nord Europas mest avancerede robotlakeringsanlæg, hvor et unikt genkendelses-system samt et fuldstændigt støvfrit miljø sikrer masseproduktion i ekstrem høj kvalitet, fortæller Jørn Brandt.

Arealmæssigt er den nye afdeling ikke så stor, men afdelingen indeholder ud over robotlakeringsanlægget også en manuel lakeringslinie til lakering af mere komplekse emner. Og afdelingen besidder ligeledes automatisk folieringsmaskine.

Lakering af højglans emner foretages med PU-lak, som besidder en lang række gode egenskaber. PU-lak har, i modsætning til andre overfladetyper, en egenskab til at bibeholde glans og farve, samtidig er lakken slidstærk og resistent overfor de fleste kemikalier.

Brandt Industrilakering råder over 7000 kvm. produktionsareal og har 50 ansatte. Siden 1972 er familie-virksomheden løbende blevet udbygget for at give kunderne et bredt udvalg af overfladebehandlingsydelser.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078